Hem/Tjänster & Samarbeten

Bokföring/löpande redovisning

Du kan få hjälp med allt du önskar inom redovisning, jag anpassar mig alltid efter dina önskemål och företagets behov. Vid redovisningsperiodens slut levereras balans- och resultatrapport enligt dina önskemål. En del kunder vill hellre se ett stapeldiagram istället för alla siffror, vilket jag gärna hjälper till att ordna. Allt för att skapa en trygghet och förståelse så ni kan fokusera på er egen verksamhet. Jag jobbar i Fortnox affärssystem, vilket har många funktioner och är väldigt användarvänligt samt lätt att arbeta med digitalt.

Fakturering

Jag kan hjälpa dig med fakturering i sin helhet eller om du hellre vill sköta det helt/delvis själv. Du får du en programlicens som gäller ditt företag och de delar som du önskar att ta hand om själv. Många tycker tex det är krångligt med ROT/RUT och vill skapa själva fakturorna själv men överlåter mig att sköta ansökningarna till Skatteverket.

Leverantörsfakturor

Det kan vara svårt att veta vilket kostnadskonto fakturorna ska bokföras på. Även här tar vi fram den bästa lösningen för ditt företag. Jag kan både registrera fakturorna och sköta betalningarna från din bank. En del kunder använder sig av attestfunktionen och då får du en programlicens som gäller ditt företag och de delar som du önskar att ta hand om.

Lönehantering

Lönehantering kan ibland kännas komplicerat. Jag arbetar i Vismas löneprogram och håller där full kontroll över personalens löner och företagets arbetsgivardeklarationer samt ev. rapporter till Collectum, Svenskt Näringsliv, SCB mm.

Moms

Vare sig företaget ska deklarera momsen varje månad, kvartal eller årsvis så hjälper jag till med att få den korrekt.

Övrig administration

Du kanske behöver hjälp med andra administrativa uppgifter, eller några av ovanstående tjänster, ute på ditt företag någon gång ibland eller löpande varje vecka.

Samarbeten

Tack vare lokalt samarbete kan jag se till att ditt företag får hjälp med årsbokslut, årsredovisning, revision och deklarationer. Strävan är att göra det yttersta för att hitta den bästa lösningen till varje specifik kund och ni ska känna er välkommen med alla administrativa funderingar.